Despre noi


Site-ul www.pentrumuzica.ro este proprietate a SC Esential Comed S.R.L.

Compania noastra este pe piata de peste 10 ani. In aceasta perioada ne-am straduit

sa oferim clientilor nostrii produse cat mai atractive si mai performante si servicii de cea mai buna calitate. Am inbunatatit constant calitatea servicilor oferite clientilor nostri si am

urmarit sa avem o gama cat mai varianta de produse din domeniul muzicii, astfel ca am devenit una din cele mai importante companii distribuitoare de instrumente muzicale si accesorii din zona Olteniei, echipamente profesionale de sonorizare, echipamente de iluminat, efecte speciale, sisteme de public address si conectica audio.

Printre brand-urile comercializate de magazinul nostru se regasesc : Behringer, Cort, Yamaha, AKG, RODE, APart, Audio-Technica, Soundcraft, JBL, Crown, Vic Firth, Roland, Boss, dBX, dB Technologies, Electro Voice, Dynacord, Turbosound, Cordial, Hohner, Remo, Pioneer, Shure, Sennheiser, Athletic, American DJ, GEWA, Steinberg, Eminence, Koning & Meyer, Gliga, Hora, Lexicon, Stage-Line, Monacor, Cordial, Stagg, Fender, Ibanez, Korg si Proel.

Pentru a incerca si testa in Craiova instrumente muzicale si echipamente audio-lumini va invitam la magazinul nostru de instrumente muzicale de pe strada Romania Muncitoare, numarul 18, Craiova unde aveti la dispozitie o gama larga de produse de instrumente musicale, echipamente pentru muzica electronica, sisteme de sonorizare si lumini. 

Această platformă folosește modulele cookie proprii și terțe pentru a vă face folosirea mai plăcută și pentru a îmbunătăți serviciile oferite și pentru a analiza căutările efectuate pe această platformă. Dacă continuați să căutați, ar trebui să acceptați utilizarea acestuia.    Pentru mai multe informații sau pentru a vedea cum se schimbă setările, consultați pagina noastră Politica Coockies.

see options