Prelucrarea Datelor cu caracter personal

Politica de confidentialitate ale datelor cu caracter personal (GDPR)

                Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata de Regulamentul UE 2016/679, www.pentrumuzica.ro administreaza in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care dumneavoastra ni le furnizat.

Ce date pot fi colectate si in ce scop?

ü  Nume si prenume - pentru inregistrarea comenzilor, intocmirea facturilor si a fiselor de garantie

ü  Adresa de domiciliu sau de corespondenta - pentru inregistrarea comenzilor, intocmirea facturii fiscale, inreigstrarea destinatiei de expediere

ü  Serie si numar de buletin - pentru intocmirea facturilor, servicii terte pentru plata: procesatoarele de plati cu cardul sau institutiile financiare pentru care opteaza clientul in cazul platilor in rate

ü  Adresa de email - este contactul primar cu clientii online. Se foloseste pentru corespondenta directa, newsletter (daca s-a dat opt-in), servicii garantiale sau post-garantiale, promotii speciale si concursuri in care clientul s-a inregistrat in mod expres

ü  Numar de telefon - contact direct pentru inregistrarea comenzilor si livrare

ü  Data nasterii - pentru oferirea promotiilor speciale (optional).

ü  In cazul formalitatilor Tax Free (cetatenii din afara UE care doresc rambursarea de TVA) se mai proceseaza si datele de pasaport.

ü   

Cand se colecteaza aceste date?

 

Ø  Autentificare pe site-ul www.pentrumuzica.ro

Ø  Completarea datelor la crearea de utilizator

Ø  Completarea datelor de facturare la depunerea comenzilor

Ø  Completarea formularului de contact

Ø  Inscriere pentru newsletter

Ø  Preinregistrare pentru participare la workshopurile organizate de catre firma noastra

Ø  Periodic in formularele de inscriere pentru diverse concursuri

 

In ce scop se vor utiliza aceste date?

  Datele dumneavoastra cu caracter personal se vor folosi exclusiv pentru urmatoarele scopuri:

Ø  Usurarea autentificarii in site-ul nostru pentru a facilita personalizarea navigarii

Ø  Plasarea comenzilor si intocmirea documentelor fiscale si garantiale

Ø  Newsletter

Ø  Promotii speciale - oferta personalizata pentru ziua de nastere

 

Baza legala

 

Nu colectam date cu caracter personal sensibile (date despre etnie, religie, apartanenta politica etc), care sa influenteze in vreun fel drepturile fundamentale de libertatea persoanei.

Cu oricefel de reclamatii sau sesizari in privinta gestionarii datelor cu caracter personal va puteti adresa la adresa contact@pentrumuzica.ro

 

Drepturile dumneavoastra

Ø  Conform articolului 15 aveti dreptul de acces la date pentru obtinerea informatii privind:

Ø scopul colectarii

Ø categoriile de date vizate

Ø categoriile de personal carora sunt incredintate aceste date

Ø existenta dreptului de stergere/rectificare ale datelor

Ø existenta dreptului de retragere consimtamant prelucrare

Ø existenta dreptului la plangere catre autoritate

Ø existenta dreptului pentru aflarea sursei datelor personale, in caz ca datele nu au fost obtinute de la subiect

Ø modul de prelucrare automatizata ale datelor

Ø  Conform articolului 16: dreptul la rectificarea datelor

Ø  Conform articolului 17: dreptul la stergerea datelor

Ø  Conform articolului 18: dreptul la restrictionarea procesarii datelor cu caracter personal

Ø  Conform articolului 20: dreptul la portabilitatea datelor

Ø  Conform articolului 21: dreptul de a obiecta

Ø  Conform articolului 22: dreptul de a obiecta impotriva procesarii automatizate pentru profilare automatizate in cazul in care subiectul nu si-a exprimat explicit consimtamantul in acest sens.

 

Această platformă folosește modulele cookie proprii și terțe pentru a vă face folosirea mai plăcută și pentru a îmbunătăți serviciile oferite și pentru a analiza căutările efectuate pe această platformă. Dacă continuați să căutați, ar trebui să acceptați utilizarea acestuia.    Pentru mai multe informații sau pentru a vedea cum se schimbă setările, consultați pagina noastră Politica Coockies.

see options